FAQ

TENS DUBTES? AQUÍ POTS TROBAR RESPOSTA A ALGUNES DE LES PREGUNTES MÉS FREQÜENTS.
Quina és la política de cancel·lació?

Un cop fetes les gestions de les reserves el forfait no es pot retornar. Sí s’admet només un canvi de data. Les cancel·lacions dels allotjaments estan subjectes a les polítiques de cada espai, que seran comunicades en el moment de la reserva.

Quina és la millor época per fer les rutes?

La primavera i la tardor són les millors èpoques per fer aquestes rutes. Al juliol i a l’agost s’han d’evitar les hores centrals del dia, donat que pot fer molta calor

Les rutes són aptes per anar en família?

En general les rutes són d’un nivell mig/alt  i per fer en família es necessita més temps i organització, demaneu informació sobre els trams amb menys dificultats.

Com estan senyalitzades les rutes?

Les rutes no estan senyalitzades, heu d’anar amb els mapes o bé GPS

Les rutes es poden fer en qualsevol dels dos sentits?

Si però és millor fer-ho en el sentit que us proposem.

Es pot fer per lliure sense necessitat de contractar el forfait?

En aquesta pàgina web teniu tota la informació de trams i itineraris possibles, així com d’allotjaments i altres serveis, per talq ue us pugueu organitzar la ruta lliurement. També us podeu descarregar gratuïtament els trackings dels diferents ititneraris. Només en el cas que volgueu que us gestionem les reserves d’allotjaments i altres serveis com el transport de maletes o trànsfers serà necessari que pagueu el forfait.

El forfait inclou algun tipus d’assegurança?

El forfait no inclou cap assegurança. És recomanable que estigueu federats o disposeu d’algun tipus d’assegurança per fer la ruta.

No trobes resposta als teus dubtes? Si vols pots contactar amb nosaltres…

PER TELÈFON

Ens pots trucar i intentarem donar solució als teus dubtes, dintre del nostre horari d’atenció, que és de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Anar al contacte

ENVIA'NS UN CORREU

Pots enviar-nos un correu electrònic i et farem arribar la resposta en 48 hores amb tota la informació disponible.

Enviar un correu